top of page

Getuigenissen

Dag Kim, ook ik ben enorm enthousiast over de bijlessen. Bijna zonder motivatie begonnen aan het leren van het herexamen statistiek. Jouw bijlessen hebben voor veel verheldering en een pak meer inzicht gezorgd. Dit heeft automatisch geleid tot meer dan verdubbelen van mijn resultaat! M.a.w. Ik ben ruimschoots geslaagd! Heel erg bedankt! E.

Dag Kim, Ik heb gisteren mijn examen statistiek afgelegd en ben geslaagd met een 16/20. De bijlessen waren voor mij heel leerrijk, verhelderend en je legde alles heel duidelijk uit.

Kennis hebben over statistiek is één ding, maar het zo duidelijk en geduldig kunnen overbrengen aan anderen is nog iets compleet anders. Bedankt!

C. (Turnhout)

Dag Kim, mijn zoon is zeer enthousiast over jouw bijles, en beschouw dit echt maar als een dik compliment want meestal is het "saai" of "niet nodig". Ik vermoed dat je er heel enthousiast en positief instaat en dat is wat hij nodig heeft.

M. (Meerhout)

Beste Kim, ik wil je bedanken voor de uitstekende bijles wiskunde die je me gegeven hebt. Je legde alles op een duidelijke manier uit, zodat ik het snel begreep. Ik ben je erg dankbaar voor alles! J. (Arendonk)

Beste kim, ik wil je bedanken voor de hulp bij reactiekinetiek je hebt me van een uitzichtloze situatie naar een 15/20 geholpen. Als ik ooit nog eens hulp nodig heb zal ik zeker terugkomen!

Ik ben een studente aan de TMK. Statistiek en wiskunde in het algemeen is altijd al een groot struikelblok voor mij geweest. Omdat ik dit jaar MOEST slagen voor statistiek had ik besloten om bijles te volgen bij Kim. Dit bleek een goede keuze. De lessen zijn duidelijk, efficiënt en op maat. Ik kan echt wel zeggen dat ik dankzij Kim geslaagd ben voor mijn examen statistiek. Bedankt Kim! Vriendelijke groeten, Joke

Beste Kim Wat ben ik blij! Wat een ontlading! Ik ben geslaagd in tweede zit voor het gevreesde vak van vele studenten aan de HUB:wiskunde voor bedrijfseconomen. De combinatie voltijds werken en universitair avondonderwijs is al niet evident. Neem daar dan nog bij dat ik geen wiskundige achtergrond heb, dat maakte het helemaal niet gemakkelijk voor mij. Aan inzet bij mezelf zal het zeker niet gelegen hebben, maar de materie begrijpen was een ander paar mouwen. Wat ben ik blij dat ik bij jou terecht gekomen ben. Dankzij jouw lessen waarbij je steeds op een begrijpbare, geduldige manier de oefeningen en theorie uitlegde (en we hebben veel uren samen doorgebracht) en jouw last-minute advies bij twijfels vlak voor de examens is het me dan toch gelukt! Héél héél hard bedankt! Vele groetjes Tessa (Grobbendonk)

Dag Kim! Ik wil je nog eens bedanken voor de vele uren bijles die we samen hebben doorgebracht. Je legt de moeilijkste oefeningen uit op een begrijpbare manier waardoor wiskunde zelfs leuk werd! Als ik op de hogeschool hulp nodig heb dan is er maar één adres: bij Kim Volders! Groetjes William G.

Beste Kim, Je hebt ons zeer goed geholpen met bijlessen! Gelukkig heeft mijn dochter jou leren kennen. Met zoveel passie en deskundigheid op een boeiende manier je vakkennis weten over te brengen dat is ronduit formidabel. Wij zijn je daar heel dankbaar voor! Vriendelijke groeten, Kris C. (Geel)

Heb je les gevolgd bij Math4you?

Laat dan weten wat je ervan vond!

Naam*

E-mailadres*

Getuigenis*

bottom of page